HÍRLEVÉL

Üdvözli a Büdösfürdői Turisztikai Iroda!

Szentimre község bekapcsolódott sikerrel az Európai Unió által kiírt programok 313-as intézkedésébe.

Turisztikai fejlesztésekre a Nemzeti  Vidékfejlesztési Program keretében nyílt lehetőség, „A turisztikai marketing fejlesztése Szentimre községben” című projekttel pályázott Csíkszentimre.

Véljük, hogy a térség turisztikai lehetőségei a környékünkön biztosítják a szükséges feltételeket a kulturális turizmus, hegyi, vidéki és falusi turizmus megteremtéséthez.

Az információk hiánya és a turisztikai lehetőségek szükségessé tették a projekt megvalósítását. A beruházás lényege abban áll, hogy biztosítsa egy esztétikus megjelenését a településnek online formában és nyomtatott kiadványok által.

A beruházas hozzájárul a helyi kulturális hagyományok támogatasához, a helyi kulturális és természeti örökség megőrzéséhez. A projekt megvalosítása és a források megfelelő felhasználása érdekében, Szentimre  község elhatározta a következő befektetések tamogatását:
 1. Helyi Turisztikai Informácios Központ ;
 2. Turisztikai informácios táblák;
 3. Promóciós anyagok;Látványosságok és tevékenységek

 • Natura 2000

  A Natura 2000 az Európai Unió által támogatott ökológiai hálózat, mely Európa természeti örökségeit hivatott megőrizni.

  Tovább
 • NÉPI MESTERSÉGEK

  Népi mesterségeink megőrzése mindig fontos volt számunkra. Hogyan is lehet ezt megvalósitani a leghatékonyabban? A gyakorlatban hódolni a mesterségnek, megélhetősként alapozni rá és lehetőséget biztositani minden érdeklődőnek a kipróbálásához.


  Tovább
Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate refertioare la corectiduniea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web.

Toate informatiile, privind Programele PNDR si SAPARD, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.