NEWSLETTER

Acces

Localitatea Sântimbru Băi ca sat component a comunei Sântimbru, este cunoscut de populație și ca Băile Pucioasa – ca stațiune balneo – climaterică locală, pe coama munților Harghitei cu posibilitățiile de acces pe căi de fereate CF 400 între  Brașov –Cicieu, la 14 km de stația Sântimbru, apoi pe un drum județean 123 D.

Transportul în comun este asigurat de BALINT TRANS TG MURES din stația de autobuz din TG MURES – Miercurea Ciuc – SÂNCRĂIENI- SÂNTIMBRU BĂI, cu autobuze, mai frecvent în sezonul de vară.

Click pe imagine pentru mărire


Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate refertioare la corectiduniea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web.

Toate informatiile, privind Programele PNDR si SAPARD, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.