NEWSLETTER

Turism / Activităţi

 • Mofeta Mofeta

  Prin intermediul fisurilor din scoarța terestră și în urma escavării rocilor, ajung la suprafață gaze libere rezultate din procesele biochimice ale scoarței terestre. Zona Harghita-Căliman este foarte bine cunoscută pentru emanațiile gazoase numite mofete.
 • Plimbări Plimbări

  Bioclimatul tonic-stimulent caracterizeaza climatul de munte (peste 700-1000 m), care se evidentiaza prin scaderea presiunii atmosferice si a presiunii partiale a oxigenului, scaderea temperaturii si a umiditatii absolute, cresterea radiatiei globale, cresterea radiatiei ultraviolete. Confortul termic este scazut, stresul cutanat, pulmonar si cardiovascular este crescut, proportional cu altitudinea.
 • Delicatețile Sântimbrului Delicatețile Sântimbrului

  Încearcă gustările delicate din Sântimbru: afine negre, cozonac secuiesc, pâine de casă, cașul de oaie.
 • MEȘTEȘUGURI POPULARE MEȘTEȘUGURI POPULARE

  Păstrarea meșteșugurilor tradiționale populare a fost mereu importantă pentru noi. Cum oare putem să facem asta in cel mai eficient mod? Prin practicarea acestor meserii, prin a ne baza pe ele ca și modalitate de existentă și prin a face posibilă incercarea acestor meșteșuguri de către cei interesați.

Pentru informatii despre alte Programe desfasurate sub egida Uniunii Europene in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind procesul de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, puteti sa vizitati pagina de internet a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania.

Acest site nu reprezinta pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga responsabilitate refertioare la corectiduniea si coerenta acestor informatii apartine persoanelor care au initiat pagina web.

Toate informatiile, privind Programele PNDR si SAPARD, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii.